Ercon maandlenzen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Ercon H2O Medium
ERCON® H2O Medium lenzen De maandvervangingslenzen die geschikt zijn voor droge ogen ten gevolge van omgevingsfactoren als bijvoorbeeld computergebruik en airconditioning, zijn de ERCON® H2O lenzen..
Ercon H2O Steep
ERCON® H2O Steep lenzen De maandvervangingslenzen die geschikt zijn voor droge ogen ten gevolge van omgevingsfactoren als bijvoorbeeld computergebruik en airconditioning, zijn de ERCON® H2O lenzen...
Ercon H2O Flat
ERCON® H2O Flat lenzen De maandvervangingslenzen die geschikt zijn voor droge ogen ten gevolge van omgevingsfactoren als bijvoorbeeld computergebruik en airconditioning, zijn de ERCON® H2O lenzen. ..
Ercon Multi SilHy
ERCON ® Multi SilHy SILICONE HYDROGEL MULTIFOCALE MAANDLENS MET LAGE EN HOGE ADDITIE De ERCON® Multi SilHy is een lens van het Silicone Hydrogel materiaal die maandelijks wordt vervangen. Door h..
Ercon HDK
ERCON® HDK De ERCON® HDk ( high dk) lenzen kenmerken zich door de uitmuntende combinatie van zeer hoge zuurstoftransmissie gekoppeld aan een goede waterretentie. De ERCON® HDk lenzen zijn van de..
Ercon HDK Toric
ERCON® HDK Toric De ERCON® HDk ( high dk) lenzen kenmerken zich door de uitmuntende combinatie van zeer hoge zuurstoftransmissie gekoppeld aan een goede waterretentie. De ERCON® HDk lenzen zijn ..
Ercon VC1
ERCON ® VC1 De ERCON® VC1 lens is een lens die wordt gebruikt voor het maandvervangingssysteem. Door het unieke design van de lens wordt spherische aberratie sterk gereduceerd, en de vervormingsfac..