3 maandlenzen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Hydrowave Silicone Hydrogel RX Bandage
Hydrowave Silicone Hydrogel RX Bandage Bandage lenzen vinden vooral hun toepassing als therapeutische lenzen als therapie bij bijvoorbeeld o.a. de volgende situaties. Post chirurgie. Na een..
Hydrowave Silicone Hydrogel RX Mutifocaal
Hydrowave Silicone Hydrogel RX Mutifocaal Ook voor de multifocale lenzen geldt de bestelwijze als bij de voorheen vermelde contactlenzen met dien verstande dat de additie uiteraard vermeld moet wor..
Hydrowave Silicone Hydrogel RX Paediatric
Hydrowave Silicone Hydrogel RX Paediatric In samenwerking met Ultravision CLPL levert ERCON Silicone Hydrogel lenzen voor toepassingen in het niet standaard werk. De Silicone Hydrogel lenzen “Hydro..
Hydrowave Silicone Hydrogel RX Spherisch
Hydrowave Silicone Hydrogel Spherisch De spherische lenzen zijn op verschillende manieren te bestellen. De eerste wijze is de zgn empirische aanpasmethode. Deze methode wordt ook reeds lang gebruik..
Hydrowave Silicone Hydrogel RX Torisch
Hydrowave Silicone Hydrogel RX Torisch Zoals de spherische lenzen zijn ook de torische lenzen op verschillende manieren te bestellen. De eerste wijze is de zgn empirische aanpasmethode. Deze method..
Kerasoft 3
Kerasoft 3 Voor het aanmeten van Kerasoft 3 lenzen is een aanpasset noodzakelijk. De aanpasset bevat het aanpasadvies en controleadvies bij deze lenzen. Zonder een aanpasset is het aanmeten van dez..
Kerasoft IC
Kerasoft IC Voor het aanmeten van Kerasoft IC lenzen is een aanpasset noodzakelijk. De aanpasset bevat het aanpasadvies en controleadvies bij deze lenzen. Zonder een aanpasset is het aanmeten van d..