Vloeistof

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
LipoNit ® ogenspray
LipoNit ® ogenspray Verlicht de symptomen van het droge oog op een natuurlijke wijze Prima voor gebruik met contactlenzen Eenvoudig  aan te brengen Kan gebru..
Hidro Health H2O2
Hidro Health H2O2 Hidro Health H2O2 is een desinfectie-en onderhoudsyteem zonder conserveermiddel voor alle typen contactlenzen en is herkenbaar aan de gele druppel op de verpakking. ..
Hidro Health HA
Hidro Health HA Hidro Health HA is de alles in één vloeistof speciaal ontwikkeld voor alle Hydrogel lenzen en is herkenbaar aan de blauwe druppel op de verpakking. Hidro Health HA hee..
Hidro Health RGP
Hidro Health vloeistoffen Bestellingen boven de €100,00 worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder de €100,00 wordt €7,25 verzendkosten in rekening gebracht.   ..
Hidro Health SIH
Hidro Health SIH Hidro Health SIH is de vloeistof speciaal ontwikkeld voor Silcone Hydrogel lenzen en is herkenbaar aan de roze druppel op de verpakking. Hidro Health SIH heeft als be..
Concare bewaar
Concare bewaar vloeistof Bestellingen boven de €100,00 worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder de €100,00 wordt €7,25 verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestelling van grote 120ml f..
Concare reiniger
Concare reiniger vloeistof Bestellingen boven de €100,00 worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder de €100,00 wordt €7,25 verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestelling van reiniger fl..